• ELS CASALS •

Els Casals és una iniciativa gastronòmica i hotelera que posa en marxa la família Rovira l’any 2000. Al capdavant del restaurant i de l'hotel hi ha l’Oriol, però la iniciativa no hauria tirat endavant ni s'entendria sense l'impuls i la implicació de tota la família (la Dolors, el Lluís, la Carme, el Jordi, el Miquel, la Núria...), ni sense la participació de tot un equip de persones compromeses amb el seu ofici; Tenen la clara convicció des del primer dia que és essencial preservar la pròpia identitat i ser fidels al que són, al seu passat i present de família pagesa arrelada a la terra.

El seu projecte no tindria sentit sense el lligam profund entre cuina i terrer, perquè gastronomia i pagesia són per a ells mots indestriables, i perquè entenen la cuina com una expressió més del paisatge. Creuen, elaborem i tracten el producte amb el màxim respecte, el cuinen amb el màxim respecte, el serveixen amb el màxim respecte. Aquest és el seu fet diferencial: el respecte reverencial al producte.

Degut a aquest fet diferencial i en la filosofia “tancant cercles” del seu projecte, van ser els primers en entendre i voler disposar dels nostres serveis. Des de principis de 2013 que Els Casals ja disposen de quatre arnes ubicades en una porció de la seva finca, i del manteniment i gestió integral de les arnes per part dels nostres professionals.

Si teniu la possibilitat de gaudir d'algun àpat al seu prestigiós restaurant, podreu assaborir el seu plat insígnia, “sobrassada amb mel”.