• Plantem BEE •

Plantem BEE és la segona campanya que estem realitzant des de MEL·LIS, per tal de seguir treballant per la protecció i conservació de les abelles mitjançant la difusió d'informació i l'aprofitament de les noves tecnologies i les xarxes socials. “plantem BEE” sorgeix com a campanya complementària a www.apiculturaurbana.com.

És una campanya enfocada principalment als ajuntaments de més de 20.000 habitants, extensible també a la resta d'ajuntaments i administracions d'arreu del territori i a qualsevol persona de la nostra societat que vulgui contribuir per la preservació de les abelles.

La campanya Plantem BEE consisteix en demanar als ajuntaments del nostre país, que en les tasques de manteniment o millora de parcs i jardins públics, així com ens les zones verdes de de nova construcció, utilitzin arbres i/o plantes mel·líferes, és a dir, plantes i arbres que realitzen les mateixes funcions d’absorció de CO2 que la resta, i alhora, suposen una font d’aliment per a les abelles.

L'objectiu principal d'aquesta campanya, al igual que apiculturaurbana.com, és donar a conèixer a les administracions i també, a la majoria de la nostra societat, la importància de les abelles i les problemàtiques que els afecten, per tal de donar consciència de la greu situació en que es troben les abelles, i alhora, oferir una possibilitat per ajudar a la seva preservació i supervivència d'una manera molt senzilla i beneficiosa tant per les abelles, per les persones com també per a la biodiversitat del nostre entorn.