• APADRINA 20.000 ABELLES •

Amb la imminent legalització de l'apicultura urbana a la ciutat de Barcelona, volem iniciar una nova campanya que només serà possible amb l'ajuda i participació de la població barcelonina. El nostre pla és instal·lar arnes (caixes d'abelles) en terrats o jardins de la ciutat en cada un dels diferents districtes de Barcelona. Campanyes com aquesta, ja han sigut realitzades en diferents ciutats com Melbourne, París, Londres o Frankfurt, i han rebut un suport molt ampli per part de la societat. Estem segurs que amb la vostre ajuda ho aconseguirem!

La gestió integral d'arnes és la nostra especialitat, des de la instal·lació, el manteniment i la cura de les abelles utilitzant mètodes de maneig apícoles naturals, fins l'extracció i envasat dels diferents productes que se'n poden obtenir.

El nostre pla es disposar de terrats, jardins o altres espais urbans que compleixin els requisits necessaris per instal·lar petits arnars (conjunt de caixes d'abelles). Per tal d'obtenir les abelles i les arnes, oferim la possibilitat de patrocini a les empreses locals que vulguin contribuir a la preservació i supervivència de les abelles, creant un vincle més fort entre abelles i la ciutat.

El patrocini d'una o varies caixes d'abelles pot aportar:

• L'oportunitat de personalitzar les caixes amb el nom, logotip, o imatge, i fins i tot posar-li nom a l'abella reina.

• Obtenir un 20% o 6 kg (segons la producció per temporada) de la mel obtinguda.

• L'oportunitat de participar en els diversos aspectes de l'apicultura i l'extracció de la mel.

• Aprendre sobre l'apicultura i meravellar-se de l'increïble món de les abelles. Et convidem a observar i ser part del que fem.

• Contribuir activament en la preservació i conservació de les abelles, i en la millora de la biodiversitat del seu entorn.

Tant si desitges fer un donatiu, com si voleu sol·licitar més informació sobre el patrocini d'abelles, no dubteu en contactar amb nosaltres sense cap compromís.